Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Media | Τετραετής συνεργασία για πρόγραμμα 400 ωρών Σκάι με Aetn

Τετραετής συνεργασία για πρόγραμμα 400 ωρών Σκάι με Aetn

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Aetn International μέλος του ομίλου A&E Television Networks, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προχώρησε η τηλεόραση του Σκάι εξασφαλίζοντας ετησίως πρόγραμμα 400 ωρών.

Με αυτό τον τρόπο το κανάλι εμπλουτίζει περαιτέρω το πρόγραμμά του, το οποίο συνεχίζει να κινείται στις αρχές του infotainment (βάσει του αγγλοσαξονικού ορισμού και όχι της πρόσφατης προσαρμογής του στα ελληνικά δεδομένα), παρέχοντας μια διαφορετική προσέγγιση από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς στην τηλεοπτική ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Ιωάννης Αλαφούζος σε δηλώσεις του με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συνεργασίας, το κανάλι θα συνεχίσει να προσφέρει στους τηλεθεατές εκπομπές γνώσης και ψυχαγωγίας.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία επισήμανε ότι το περιεχόμενο και τα προγράμματα του Σκάι ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ του καναλιού.

Με τη συμφωνία αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Mondial Marketing -της αντιπροσώπου της AETN International στην Ελλάδα- η τηλεόραση του Σκάι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής, μεταξύ άλλων, για τις παρακάτω σειρές: «Battles BC», «Battle 360», «Cities of the Underworld», «Crime and Punishment», «The First 48», «Biography: George Clooney», «Celebrity Ghost Stories».

Παράλληλα και μέσω της συμφωνίας αυτής, ανοίγει ο δρόμος και για συμπαραγωγές, προοπτική την οποία επικρότησε στις δικές του δηλώσεις και ο Τζόναθαν Σάουθ, ανώτατος διευθυντής διεθνών πωλήσεων στην Ευρώπη για την AETN International.

Επισημαίνεται ότι ο κατάλογος της AETN International προσφέρει περισσότερες από 7.300 ώρες σειρών και ειδικών εκπομπών από τα κανάλια - A&E Network, History, Crime and Investigation Network, καθώς και το BIO.

Περαιτέρω ενίσχυση θα υπάρξει ωστόσο και στο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού σε όλες τις ζώνες, αφού το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικά πρόσωπα και στελέχη, κυρίως από την ΕΡΤ στην οποία οι τελευταίες αλλαγές έχουν δημιουργήσει κύμα φυγής, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αλαφούζος.

Πολύ σύντομα, αναμένεται η ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας του παραιτηθέντος προέδρου της ΕΡΤ, Χρήστου Παναγόπουλου με το κανάλι -τυπικά ο κ. Παναγόπουλος κατέχει ακόμα τη θέση του προέδρου του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και δεσμεύεται από αυτό- ενώ και άλλα στελέχη αναμένεται να οδεύσουν προς το Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο μέρος στελεχών της ΕΡΤ, διέκοψαν τη συνεργασία τους λόγω των περικοπών στις οποίες προέβη, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Σε ό,τι αφορά τη διαφήμιση, ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, ανέφερε ότι αναμένει πτώση στα διαφημιστικά έσοδα και το 2010, ως συνέπεια αφενός της οικονομικής συγκυρίας, αφετέρου της εισόδου και νέων Μέσων στο παιχνίδι της απορρόφησης κονδυλίων.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές