Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Επειγόντως δάνειο 3-5 δις ευρώ ζητά το Δημόσιο

Επειγόντως δάνειο 3-5 δις ευρώ ζητά το Δημόσιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επειγόντως δάνειο 3-5 δις ευρώ ζητά το Δημόσιο

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) σχεδιάζει κοινοπρακτική έκδοση ομολόγου 5ετούς ή 10ετούς διάρκειας για την άντληση 3-5 δις ευρώ εντός του Ιανουαρίου, διευκρίνισε ο επικεφαλής του οργανισμού .

"Θα βγει κοινοπρακτική έκδοση στο άμεσο μέλλον...Θα είναι της τάξης των 3-5 δις ευρώ, 5ετούς ή 10ετούς διάρκειας ", ανέφερε ο Σπύρος Παπανικολάου στο Reuters. " Στο άμεσο μέλλον σημαίνει μέσα στον Ιανουάριο".

Ο Παπανικoλάου είπε ότι ο ΟΔΔΗΧ σχεδιάζει και άλλη κοινοπρακτική έκδοση πιθανόν τον Φεβρουάριο. "Θα ακολουθήσει μία ακόμα κοινοπρακτική έκδοση, πιθανότατα τον Φεβρουάριο", πρόσθεσε.

Το Δημόσιο δεν σχεδιάζει ιδιωτική τοποθέτηση ομολόγων, διευκρίνισε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

"Δεν υπάρχει εντολή για δανεισμό με ιδιωτική τοποθέτηση σήμερα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες", διευκρίνισε στο Reuters υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος.

Το δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας αναμένεται στα 53,3 δις ευρώ φέτος και η κυβέρνηση έχει πει ότι θα μελετήσει όλα τα μέσα και τις μεθόδους.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές