Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Οι εκδοχές που ακούγονται για τον Νέμεθ

Οι εκδοχές που ακούγονται για τον Νέμεθ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι εκδοχές που ακούγονται για τον Νέμεθ

Στο Λίβερπουλ βρίσκεται ήδη από χθες ο Νέμεθ και αναμένεται ξανά στην Αθήνα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, όπου θα ολοκληρωθεί και η αποθεραπεία του. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση.

Αλλά πολλοί πιστεύουν πως κάτι τρέχει με τον Ούγγρο και πως η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή. Πιστεύουν, δηλαδή, ότι ο τραυματισμός του είναι η δικαιολογία και πως πίσω από όλο αυτό υπάρχει κάτι διαφορετικό.

Οι εκδοχές που ακούγονται είναι πέντε:

1. Ο όρος που οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει στο συμβόλαιό του σχετικά με τις πληρωμές του και το ότι η Λίβερπουλ μπορεί να διακόψει αυτομάτως το δανεισμό του στην Ενωση σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν πληρώνεται στην ώρα του. Είναι ένα θέμα που σας έχει αποκαλύψει η «Espresso» εδώ και σχεδόν δύο μήνες (με τίτλο τότε: «Κίνδυνος για Νέμεθ»).

Από τη στιγμή που πράγματι δεν πληρώνεται στην ώρα του ο Ούγγρος και υπάρχουν οφειλές, δικαιολογημένα το μυαλό πηγαίνει σε αυτόν τον όρο… Και λέγεται ότι αν έως τις 31 του μήνα δεν εξοφληθεί, οι Αγγλοι θα αρνηθούν την επιστροφή του «πατώντας» φυσικά στην προαναφερθείσα παράμετρο της συμφωνίας.

2. Αλλο σενάριο θέλει την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τόσα οικονομικά προβλήματα, να αγχώνεται για τις… έξτρα συμμετοχές του Μαγυάρου με τα χρώματα της ομάδας (βάσει συμβολαίου λέγεται πως αν ξεπεράσει συγκεκριμένο αριθμό, θα έχει λαμβάνειν αρκετά περισσότερα χρήματα).

Λέει, δηλαδή, πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έχει πάρει χρόνο στα ματς ο μικρός τόσους μήνες τώρα… Και επειδή είναι δυσαρεστημένος ο Νέμεθ με αυτή την κατάσταση, ζήτησε την επιστροφή του στο Λίβερπουλ. Ακούγεται έντονα αυτή η εκδοχή, άσχετα αν ο μάνατζέρ του σε πρόσφατες δηλώσεις του αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

3. Η… Φιορεντίνα και γενικότερα οι μεγάλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν μετά το εντυπωσιακό τουρνουά του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στα γήπεδα της Αιγύπτου τον Οκτώβριο. Λέγεται, δηλαδή, πως η Λίβερπουλ θέλει να πουλήσει άμεσα τον Ούγγρο φορ, από τη στιγμή που έχει καλές προσφορές από μεγάλους συλλόγους και γι’ αυτό τον παίρνει τώρα από την ΑΕΚ.

4. Η ενόχληση του Κρίστιαν από το γεγονός ότι δεν έχουν καταβληθεί ενοίκια για το σπίτι του στην Κηφισιά. Οπως έχει διαρρεύσει, η ΠΑΕ έχει καθυστερήσει την πληρωμή κάποιων ενοικίων, με αποτέλεσμα ο σπιτονοικοκύρης να ενοχλεί τον νεαρό, πράγμα φυσικά που τον έχει δυσαρεστήσει πολύ. Επίσης, λέγεται ότι και κάποιες άλλες έξτρα παροχές που είχαν συμφωνηθεί δεν τις έχει από την ΑΕΚ.

5. Τέλος, ακούστηκαν διάφορα και για την εμπιστοσύνη του Νέμεθ στο ιατρικό επιτελείο της Ενωσης. Οτι, δηλαδή, προτιμά τους γιατρούς της Λίβερπουλ και γι’ αυτό ζήτησε να φύγει μέχρι να αποθεραπευτεί.

Πηγή: Espresso





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές