Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Η κόντρα ξεκίνησε πριν διαβούν τη Ρηγίλλης

Η κόντρα ξεκίνησε πριν διαβούν τη Ρηγίλλης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η κόντρα ξεκίνησε πριν διαβούν τη Ρηγίλλης

Η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, υπό τη νέα ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιείται από  το πρωί,στη Ρηγίλλης, και στην οποία στρέφεται το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου.

Η συνεδρίαση θεωρείται καθοριστική για τις εσωκομματικές ισορροπίες και  δεν αποκλείεται να αποτελέσει την έναρξη της πρώτης ευθείας ενδοπαραταξιακής σύγκρουσης μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στον προεδρικό θώκο.
Αφορμή για την πιθανή ανοιχτή σύγκρουση οι πρόσφατες- εκτός γραμμής- παρεμβάσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πάντως, επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, για την στάση της στο ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας στον Προμαχώνα και τις εκεί συνομιλίες του με Έλληνες αγρότες, προκειμένου να ανοίξει η συνοριακή διάβαση.

Η κ. Μπακογιάννη, στην δήλωσή της κατά την προσέλευσή της στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής, ανέφερε ότι την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλά στη Βουλή των Ελλήνων για «αγρότες του Κολωνακίου», ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επισκέπτεται τον Προμαχώνα και συνομιλεί με τους Έλληνες αγρότες. «Είναι λυπηρό για την Ελλάδα, είναι ντροπή για την κυβέρνηση» κατέληξε στη δήλωσή της η πρώην υπουργός Εξωτερικών





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές