Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Θα την «στήσουν» την Κ. Μπατζελή οι αγρότες

Θα την «στήσουν» την Κ. Μπατζελή οι αγρότες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Θα την «στήσουν» την Κ. Μπατζελή οι αγρότες

Οι αγρότες των Αδέσμευτων Συλλόγων του Νομού Σερρών, που βρίσκονται για έκτη μέρα στο μπλόκο του Προμαχώνα αποφάσισαν να μην συναντηθούν αύριο με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο στην Νίκαια, Βαγγέλη Μπούτα, οι αγρότες αποφάσισαν πως κύριο και κοινό αίτημά τους είναι το οικονομικό και η ενίσχυση του εισοδήματος τους.

Έτσι, στην αυριανή συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τα δύο μπλόκα, καθώς και άλλα οχτώ από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεν θα παραβρεθούν.

Εξάλλου, κλειστός θα παραμείνει ο συνοριακός σταθμός από και προς τη Βουλγαρία, παρότι το πρωί άνοιξε για λίγες ώρες, ώστε να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

Την ίδια ώρα, στο μπλόκο των Κερδυλλίων, οι αγρότες δέχτηκαν σειρά επισκέψεων από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Ανοιχτή θα παραμείνει η παλαιά εθνική οδός Σερρών - Καβάλας, ενώ παραμένει κλειστή η Εγνατία Οδός Σερρών - Καβάλας στον κόμβο Κερδυλλίων. Ανοιχτή θα παραμείνει σήμερα η εθνική οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές