Αρχική | Media | Τους άλλαξε όλους στον ΔΟΛ ο Σταύρος Ψυχάρης

Τους άλλαξε όλους στον ΔΟΛ ο Σταύρος Ψυχάρης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τους άλλαξε όλους στον ΔΟΛ ο Σταύρος Ψυχάρης

Ο πανίσχυρος πλέον άνδρας του ΔΟΛ, κ Σταύρος  Ψυχάρης κάλεσε σήμερα σε σύσκεψη τους στενούς του συνεργάτες, για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του, κα μάλιστα δήλωσε ότι νιώθει περίεργα γιατί μετά από 28 χρόνια παραδίδει τη σκυτάλη της διεύθυνσης, δεδομένου ότι από εδώ και πέρα αναλαμβάνει τον ρόλο του εκδότη.

Ο Σταύρος  Ψυχάρης ανακοίνωσε ότι διευθυντής του «Βήματος», καθημερινό και κυριακάτικο. Αναλαμβάνει ο κ. Π. Καψής και των «Νέων» ο κ. Χ. Μεμής. Δεν αναφέρθηκε σε άλλα ονόματα διότι όπως είπε οι διευθυντές  είναι εξουσιοδοτημένοι να επιλέξουν τους συνεργάτες τους. Θεωρείται όμως δεδομένο ότι σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα παραμείνουν διευθυντές σύνταξης οι κύριοι Πρετεντέρης, Καρακούσης και Σοφιανός.

Διευθυντής σύνταξης στα «ΝΕΑ» αναλαμβάνει ο Νότης Παπαδόπουλος, γιός του πολύ γνωστού στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου. Οι κύριοι Μεμής και Καψής δήλωσαν πως θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αφού όμως πρώτα περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και σχηματίσουν πλήρη εικόνα.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr