Αρχική | Πολιτική | Με άδεια χέρια έφυγαν από τη συνάντηση οι αγρότες

Με άδεια χέρια έφυγαν από τη συνάντηση οι αγρότες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Με άδεια χέρια έφυγαν από τη συνάντηση οι αγρότες

Η συνάντηση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών έληξε, χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
"Ήταν μια σκληρή διαπραγμάτευση. Δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσων οικονομικών ενισχύσεων. Θα προχωρήσουμε σε θεσμικές παρεμβάσεις.

Θα ακολουθήσουμε το δρόμο των ρήξεων, των θεσμικών αλλαγών. Έχουμε ανάγκη από βαθιές αλλαγές. Το ζήτημα των αγροτών μας απασχολεί, θα το επιλύσουμε", είπε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή σε δήλωσή της μετά την συνάντηση και πρόσθεσε ότι "οι αγρότες είναι άνθρωποι με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης".

Παρόλα αυτά η κ. Μπατζελή ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσων οικονομικών ενισχύσεων των αγροτών.
"Είμαστε με τους πολλούς που παράγουν και όχι με τους λίγους που ασυδοτούν στην αγορά. Αύριο έχουμε διάλογο", είπε στη δική του δήλωση ο υφυπουργός, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε βαρύ κλίμα αποχώρησαν οι αγρότες από το υπουργείο οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την επίσημη ανακοίνωση αργότερα το βράδυ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο