Αρχική | Τουρισμός | Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινά η απογραφή των δικαιούχων

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινά η απογραφή των δικαιούχων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινά η απογραφή των δικαιούχων

Αρχίζει από αύριο η απογραφή των δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του 2010.
Η απογραφή θα γίνει πανελλαδικά και κατ’ αλφαβητική σειρά και προβλέπει τη χορήγηση 550.000 δελτίων κοινωνικού τουρισμού.

Στην περίπτωση της Πτολεμαΐδας, η απογραφή θα αρχίσει μετά τις 2 Μαρτίου 2010. Εάν οι δικαιούχοι υπερβούν το όριο των 550.000 δελτίων, η χορήγηση αυτών θα γίνει με βάση, κατά περίπτωση, το συνολικό ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος είναι μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2011. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι και τα μέλη των οικογενειών τους δεν έλαβαν δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2009 ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος έτους 2009 ή εισιτήρια κρουαζιέρας 2009.

Οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι άγαμες μητέρες και οι μονογονεϊκές οικογένειες δικαιούνται δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010 ανεξαρτήτως του αν το 2009 έλαβαν αυτή την παροχή ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος ή εισιτήρια κρουαζιέρας.

Τα άτομα με αναπηρίες δικαιούνται μόνο δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010, οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους, ανεξαρτήτως του αν έλαβαν την παροχή αυτή το έτος 2009.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο