Αρχική | Πολιτική | Ακάλυπτη άφησαν την Λ. Κατσέλη για τον κουμπάρο της

Ακάλυπτη άφησαν την Λ. Κατσέλη για τον κουμπάρο της

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ακάλυπτη άφησαν την Λ. Κατσέλη για τον κουμπάρο της

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δεν κάλυψε την  υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη όσον αφορά την τοποθέτηση του κουμπάρου της Αρη Αλεξόπουλου στην θέση του ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας.

Ο τελευταίος υπέβαλε παραίτηση μετά την τροπή που πήρε το ζήτημα έκανε γνωστό στην κουμπάρα του κ. Κατσέλη ότι δεν θα αποδεχθεί την θέση.
Κύκλοι της κ Κατσέλη. επιμένουν ότι η υπουργός δεν ήξερε τίποτα για την τοποθέτηση του ενώ οι ανακοινώσεις παραιτήσεων βγήκαν ετεροχρονισμένα στην δημοσιότητα πολύ μετά από την ανακοίνωση διορισμού του την Πέμπτη το βράδυ που σημαίνει ότι θα υπήρχε κάποιου είδους συνεννόηση πριν.

Με το επιχείρημα της ότι το Μαξίμου και μόνο διόρισε τον κ. Αλεξόπουλο αφήνει έκθετο το πρωθυπουργικό γραφείο που τελικά ανάμεσα σε άλλα βιογραφικά επέλεξε τον κουμπάρο της υπουργού. Πάντως, σήμερα είχε δοθεί εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην δώσει τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες του διορισμού του παρ' όλες τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο