Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Φταίμε και εμείς για την κρίση παραδέχτηκε ο Α. Σαμαράς

Φταίμε και εμείς για την κρίση παραδέχτηκε ο Α. Σαμαράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Φταίμε και εμείς για την κρίση παραδέχτηκε ο Α. Σαμαράς

Αποστάσεις από τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας και ειδικά στη  διαχείριση  της διεθνούς κρίσης πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς.

«Φταίει η διεθνής κρίση, φταίνε και λάθη και παραλείψεις της δικής μας διακυβέρνησης, φταίει και η σημερινή κυβερνητική απραξία, η έλλειψη σχεδίου, η διάψευση προσδοκιών που καλλιέργησε το ΠΑΣΟΚ, η αθέτηση των υποσχέσεων που έδωσε προεκλογικά, αλλά και η αβουλία, η απραξία και η σύγχυση που επέδειξε μετεκλογικά» ανέφερε στην εκδήλωση κοπής πίττας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ.

Επιμέρισε έτσι  ευθύνες και στις δύο κυβερνήσεις (αν και το κέντρο βάρους στρεφόταν σαφώς περισσότερο προς το ΠΑΣΟΚ) για την οικονομική τους πολιτική, στρεφόμενος όμως και εναντίον του οικονομικού επιτελείου,  του τελευταίου τουλάχιστον διαστήματος,  της διακυβέρνησης Καραμανλή.       

Προηγουμένως, ο κ. Σαμαράς  είχε  διαβεβαιώσει ότι  «θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και τις αδυναμίες του παρελθόντος» σε μια αναφορά που επιδέχεται ποικίλλων ερμηνειών. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι οι 800.000 ψηφοφόροι στις εκλογές ανάδειξης αρχηγού απαιτούν να ανασυγκροτηθεί σύντομα η ΝΔ και να ξαναμπεί σε τροχιά εξουσίας.

Ο κ. Σαμαράς έδωσε απαντήσεις και σχετικά με την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος. «Αυτή η αντιπολίτευση που ασκούμε δεν είναι «άνευρη συναίνεση», όπως βιάστηκαν να πουν κάποιοι. Ούτε ανεύθυνη καταστροφολογία, όπως εισηγήθηκαν κάποιοι άλλοι. Είναι αντιπολίτευση ευθύνης! Αντιπολίτευση που αναδεικνύει τη δική μας ατζέντα στην κοινωνία»  τόνισε.  

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε ακόμη να υπάρξει  μια «νέα Μεταπολίτευση» από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες γυναίκες και οι οικογένειες. 





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές