Αρχική | Πολιτική | Πειθάρχησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Πειθάρχησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πειθάρχησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Στην κομματική πειθαρχία που είχε ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς πειθάρχησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας επί της αρχής για το νομοσχέδιο για την προστασία των δασικών εκτάσεων της Αττικής.

Θετική ήταν η ψήφος και του Κώστα Κιλτίδη. Συνολικά το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής με 243 ψήφους υπέρ, έναντι 16 κατά και 12 παρών.
Ο εισηγητής της Ν.Δ., Γιώργος Βλάχος ζήτησε από την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης και οι εκτάσεις του Αγίου Στεφάνου, οι οποίες το 1982 είχαν κηρυχθεί αναδασωτέες αλλά οικοδομήθηκαν.

Ο βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου υποστήριξε την μη κατεδάφιση των ήδη δημιουργηθέντων αυθαιρέτων και την από εδώ και πέρα αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας, βάσει της οποίας θα πρέπει να γκρεμίζονται αμέσως τα όποια αυθαίρετα δημιουργούνται.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο