Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | Παρουσιάστηκε ο υπολογιστής- ταμπλέτα από την Apple

Παρουσιάστηκε ο υπολογιστής- ταμπλέτα από την Apple

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παρουσιάστηκε ο υπολογιστής- ταμπλέτα από την Apple

Παρουσιάστηκε ο υπολογιστής- ταμπλέτα από την Apple: πρόκειται για το  iPad, έναν υπολογιστή κατάλληλο για κάθε πολυμέσο, ακόμα και για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Όπως ανέφερε στο κατάμεστο κέντρο Γιέρμπα Μπουένα του Σαν Φρανσίσκο το αφεντικό της εταιρίας Στιβ Τζομπς «θέλαμε να ξεκινήσουμε το 2010 με ένα πραγματικά επαναστατικό και μαγικό προϊόν».

Η πολυσυζητημένη συσκευή μοιάζει με υπερμεγέθες iPhone και διαθέτει οθόνη αφής 9,7 ιντσών, έχει πάχος 1,27 εκατοστά και ζυγίζει 680 γραμμάρια. Βασίζεται στον επεξεργαστή Α4 της ίδιας της Apple και θα κυκλοφορήσει όχι με συνηθισμένο σκληρό δίσκο, αλλά με SSD χωρητικότητας 16, 32 ή 64 Gigabyte.

Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης 802.11n, 3G και Bluetooth, επιταχυνσιόμετρο και πυξίδα, ενώ η μπαταρία προσφέρει 10 ώρες λειτουργίας σε κάθε φόρτιση, μπορεί όμως να παραμείνει σε κατάσταση νάρκης έως και 30 ημέρες.

Διεθνώς η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 60 μέρες, ενώ οι εκδόσεις 3G θα βγουν στην αγορά στις αρχές του καλοκαιριού. Η τιμή του θα φτάνει (στην αμερικάνικη αγορά) τα 499 δολάρια για το μοντέλο των 16 GB, τα 599 δολάρια για τα 32 GB και τα 699 δολάρια για τη μέγιστη χωρητικότητα. Τα αντίστοιχα μοντέλα με δυνατότητα 3G τιμώνται 130 δολάρια περισσότερο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο