Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Επιχειρήσεις | Ελλάδα | Olympic Air: «Μια μέρα στο μουσείο»

Olympic Air: «Μια μέρα στο μουσείο»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αρχισε χθες,το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μια Μέρα στο Μουσείο» το οποίο διοργανώνει η Olympic Air σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, και προβλέπει την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς 3.500 μαθητών Γυμνασίου από την Κύπρο προκειμένου να επισκεφθούν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η πρώτη ομάδα περίπου 30 μαθητών, προερχόταν από το εγκλωβισμένο Ριζοκάρπασο, στα Κατεχόμενα, έφθασε το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο μουσείο. Εκεί τους κυπρίους μαθητές υποδέχθηκαν ο διευθυντής, κ. Δημήτρης Παντερμαλής και ο πρεσβευτής της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Ο κ. Παντερμαλής έδωσε ο ίδιος το «σύνθημα» για την ξενάγηση που ακολούθησε, εξηγώντας τη σπουδαιότητα των εκθεμάτων, αλλά και τη σημασία της επιστροφής και των υπολοίπων μνημείων της Ακρόπολης και του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα «Μια Μέρα στο Μουσείο» πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Olympic Air και θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο, με τη συνεργασία της Marfin Popular Bank και του ομίλου εστιατορίων Goody’s.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές