Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Επιχειρήσεις | Outlet: Θα λειτουργήσει στα Σπάτα σε ένα χρόνο

Outlet: Θα λειτουργήσει στα Σπάτα σε ένα χρόνο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Outlet: Θα λειτουργήσει στα Σπάτα σε ένα χρόνο

Σε διαπραγματεύσεις με γνωστά ονόματα του διεθνούς και του ελληνικού λιανικού εμπορίου ένδυσης και υπόδησης βρίσκεται αυτή την εποχή η εταιρεία ΜcΑrthurGlen, προκειμένου να καθοριστούν οι ένοικοι του fashion outlet που θα λειτουργήσει στα Σπάτα σε περίπου ένα χρόνο. Η κατασκευή του έχει ήδη αρχίσει αν και βρίσκεται σε αρχικό στάδιο - και παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν ότι τα πρώτα συμβόλαια έχουν ήδη συναφθεί, καθώς πολλοί είναι πλέον οι λιανέμποροι που βλέπουν ότι η κρίση ευνοεί όσους πουλάνε σε προσιτές τιμές.

Ιδίως στα επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, στα οποία η καλή τιμή παίζει σημαντικό ρόλο. Εξ ου και οι προβλέψεις της εταιρείας για επισκεψιμότητα τεσσάρων εκατομμυρίων τον χρόνο. Ίσως και παραπάνω, προσθέτουν οι λιανέμποροι, οι οποίοι γνωρίζουν ότι το ελληνικό εκπτωτικό χωριό θα μοιάζει αρκετά με το ιταλικό Castelo Romano Designer Οutlet.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές