Αρχική | Πολιτική | Δημιουργείται Γενική Γραμματεία Τουρισμού

Δημιουργείται Γενική Γραμματεία Τουρισμού

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δημιουργείται Γενική Γραμματεία Τουρισμού

Τα σχέδια προεδρικών διαταγμάτων για την ίδρυση Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Γενικής Γραμματείας Τουρισμού κατατέθηκαν σήμερα προς επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, η οποία υπάγεται απευθείας στον υπουργό Εσωτερικών, ανήκουν: «1) Η εισήγηση για το σχεδιασμό και χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα α) της μετανάστευσης και της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, β) της ιθαγένειας. 2) Η εποπτεία και ο συντονισμός της εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής από τις συναρμόδιες υπηρεσίες α) για την μετανάστευση και την κοινωνική ένταξη, β) για την ιθαγένεια. 3) Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών που υπάγονται σε αυτήν, σύμφωνα με το άρθρο 2 του παρόντος. 4) Η εποπτεία και μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Η Γενική Γραμματεία Τουρισμού, στην οποία θα υπαχθούν οι υπηρεσίες του τέως Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, θα αναλάβει τον προγραμματισμό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής καθώς και τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο