Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | Η Toyota ανακαλεί και άλλα αυτοκίνητα

Η Toyota ανακαλεί και άλλα αυτοκίνητα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επιπλέον 180.000 αυτοκίνητα ετοιμάζεται να ανακαλέσει η μεγαλύτερη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, η Toyota, τα οποία έχει πωλήσει στην Αφρική, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή, πάντα εξαιτίας του προβλήματος με το ελαττωματικά πεντάλ γκαζιού.

Πάντως, ο όμιλος δεν έχει ακόμη επιλέξει εάν η ανάκληση θα είναι εθελοντική ή υποχρεωτική για τους ιδιοκτήτες, καθώς οι κλιματικές συνθήκες στις περιοχές αυτές μειώνουν τον κίνδυνο να εμφανιστεί το πρόβλημα.

Το μπλοκάρισμα του πεντάλ του γκαζιού όταν είναι πατημένο, δεν εμφανίζεται παρά μόνον όταν η διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στο εξωτερικό και το εσωτερικό του οχήματος δημιουργεί υδρατμούς στο εσωτερικό του, σύμφωνα με την Toyota.

Ο όμιλος εντόπισε στη Μέση Ανατολή 40.000 οχήματα με το πρόβλημα αυτό. Πρόκειται για τα μοντέλα Avalon, που παρήχθησαν από το 2005 ως το 2010, και Sequoia, παραγωγής από το 2009 ως το 2010. Περίπου 80.000 οχήματα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην Αφρική και 60.000 στη Λατινική Αμερική.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές