Αρχική | Οικονομία | Φρουτάκια: Ηλεκτρονικός τζόγος και πάλι σε κάθε γειτονιά

Φρουτάκια: Ηλεκτρονικός τζόγος και πάλι σε κάθε γειτονιά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Φρουτάκια: Ηλεκτρονικός τζόγος και πάλι σε κάθε γειτονιά

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το ενδεχόμενο να επιτραπεί εκ νέου η λειτουργία των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, υπό αυστηρές όμως προϋποθέσεις, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την άμεση κατάθεση νομοσχεδίου για τη λειτουργία των ψυχαγωγικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκη Βορίδη, χαρακτήρισε άμεσο το ζήτημα της άρσης της απαγόρευσής τους, ώστε να πάψει η ημερήσια καταβολή εκ μέρους της Ελλάδας προστίμου ύψους 31.000 ευρώ, μετά την ποινή που της επιβλήθηκε από την ΕΕ, το 2004, όταν εφαρμόσθηκε ο σχετικός νόμος.

«Αυτά είναι λεφτά πεταμένα από το παράθυρο», ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι θα φέρει προς συζήτηση όλο το πλέγμα των τυχερών παιχνιδιών.

Η πλήρης απαγόρευση των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών αποδείχθηκε, σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ότι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος ελέγχου του συγκεκριμένου τομέα.

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ., Κωστή Χατζηδάκη, ανέφερε ότι αναμένεται σύντομα η έκδοση και της υπουργικής απόφασης για τη λειτουργία ταμειακών μηχανών, που θα εκδίδουν αποδείξεις στη λιανική αγορά καυσίμων.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr