Αρχική | Τουρισμός | Την Ρόδο επισκέφθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Την Ρόδο επισκέφθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Την Ρόδο επισκέφθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Την Ρόδο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος. Ο κ. Υπουργός είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στις συναντήσεις συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Βασίλης Μπρακουμάτσος, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Με τον κ. Γερουλάνο είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και εκπρόσωποι της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, δήμαρχοι του νησιού, και αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι θα τεθεί τέρμα στην ρουσφετολογική χρηματοδότηση έργων και ότι πλέον τα έργα θα χρηματοδοτούνται κατόπιν ιεράρχησής τους σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το υπουργείο.

Μάλιστα, ο υπουργός ζήτησε από τους παριστάμενους να κάνουν μια πρώτη αποτύπωση των σημαντικών έργων, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Σήμερα το βράδυ, ο κ. Γερουλάνος θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση, που οργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ενώ αύριο θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ρόδου και το Καστέλλο, όπου οι υπάλληλοι της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Ρόδου θα τον ενημερώσουν για την εξέλιξη των εκτελούμενων έργων και τα προβλήματα που υπάρχουν.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο