Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Αθλητικά | Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού ο Γκέκας

Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού ο Γκέκας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού ο Γκέκας

Πρόταση να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε ο Φάνης Γκέκας, όπως υποστήριξε ο σέντερ φορ της Εθνικής σε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 που θα μεταδοθεί το Σάββατο. Ο Γκέκας εξηγεί στη συνέντευξη τους λόγους που τον οδήγησαν να πει «όχι» στον Παναθηναϊκό και να μετακινηθεί τελικώς στη Χέρτα Βερολίνου.

Στο μεταξύ ανησυχία υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τη συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, έτσι και σήμερα ο Βραζιλιάνος ένιωσε νέες ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση.

Το ανησυχητικό είναι ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος πονάει ακριβώς στο ίδιο σημείο που πονούσε και την περασμένη εβδομάδα και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο Νίκος Νιόπλιας θα περιμένει τα αποτελέσματα κι ανάλογα θα αποφασίσει εάν θα πάρει στην αποστολή τον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας.

Τη σημερινή προπόνηση στην Παιανία παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας που δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά είδε για λίγο στο τέλος Νιόπλια και Αντωνίου.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές