Αρχική | Media | Zougla εναντίον troktiko για μια συνωνυμία;

Zougla εναντίον troktiko για μια συνωνυμία;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε για άλλη μία φορά μεταξύ της zouglas.gr με το troktiko.blogspot. Αφορμή, μία ανάρτηση του troktiko για τον Γιώργος Ψαρράς, που τελικά φαίνεται να είναι δύο πρόσωπο και όλα νε ξεκίνησαν από μία συνωνυμία! Παραθέτουμε τα δημοσιεύματα των δύο Μέσων:
troktiko.blogspot:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ

ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΙΤΣΟ

Και όμως το σκάνδαλο μπορεί να είναι ο Γ.Γαμπρίτσος που ήταν μέτοχος στην telepassport πoυ φέρεται να ξέπλενε το μαύρο χρήμα της siemens σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εξεταστική της βουλής αλλά το μεγάλο θέμα είναι ότι ο δ/νων σύμβουλος ήταν το 2006 ο Γιώργος Ψαρράς! Με λίγα λόγια αυτός που έλυνε και έδενε σε αυτή την εταιρεία ήταν ο άνθρωπος που τώρα είναι σύμβουλος διοίκησης στην εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο "veto"!!!!

Είναι μάλλον σαφές ότι ο Μάκης μπορεί να μην το ήξερε αλλά εδώ πλέον υπάρχει μεγάλο ζήτημα ηθικής τάξεως τώρα που το έμαθε, όταν στο portal του βάζει πρώτο θέμα τον Γαμπρίτσο για το 0,079% και τελικά αποκαλύπτεται ότι στην εταιρεία που φέρεται να ξέπλενε το μαύρο χρήμα ήταν ο Γιώργος Ψαρράς!!!

Μέλος του Δ.Σ. στην ίδια εταιρεία ήταν ο Σκαρπέλης του ΟΤΕ που είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο siemens και ο Ηλίας Γεωργίου ως μέτοχος που και αυτός ήταν στο ίδιο σκάνδαλο siemens και είχε προφυλακιστεί.

Η Tellepasport εμφανίστηκε να πτωχεύει και να ...καταστρέφεται περίπου το 2006 όταν ήδη είχαν ξεκινήσει οι έρευνες στην Γερμανία για το σκάνδαλo siemens και στην Ελλάδα το γνώριζαν τα στελέχη της.

Ο άνθρωπος που απορρόφησε στην Lanet την Τelepassport ήταν ο Θ.Λαναράς γνωστός για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου(Κλωνατέξ)με την ραγδαία άνοδο των 9 ετών και το ...μετέπειτα ξεφούσκωμα. Πως έγιναν όλα αυτά όταν η δικαιοσύνη στο εξωτερικό άρχισε να ψάχνει την siemens και τους λογαριασμούς στο Λιχτεναστάιν;

Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:
Οι συκοφάντες και οι προστάτες τους Αμετανόητος όπως πάντα και θλιβερός ο κ. Σωκράτης Γκιόλιας, ειδικός σύμβουλος του Δημήτρη Κοντομηνά, διευθυντής του ραδιοφώνου ΘΕΜΟΣ 989 και υπεύθυνος του blog «τρωκτικό», αφού έγραψε την αθλιότητα ότι ο Γιώργος Ψαράς της TELEPASSPORT είναι ο δικός μας Ψαράς, αντί να επανορθώσει άρχισε να απειλεί, να πετάει λάσπη με τον ανεμιστήρα και να εκβιάζει.

Εμείς (όπως έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στο παρελθόν) τον απαλλάξαμε από τα καθήκοντά του για λόγους που δεν συνάδουν ούτε με την ανθρώπινη ηθική ούτε με την δημοσιογραφική δεοντολογία. Ας τον καμαρώνουν οι εργοδότες του -Κοντομηνάς, Μπόμπολας και κομιστής…

Εισαγγελείς και δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορούν να συνεχίσουν να τον καλύπτουν ανενόχλητοι.


Διαβάστε τη συνέχεια στα: www.zougla.g r- http://troktiko.blogspot.com/








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο