Αρχική | Πολιτική | Οι φορολογικές δηλώσεις θα αναρτώνται στο Ίντερνετ

Οι φορολογικές δηλώσεις θα αναρτώνται στο Ίντερνετ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι φορολογικές δηλώσεις θα αναρτώνται στο Ίντερνετ

Στο Ίντερνετ  και στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων θα είναι τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών, καθώς και οι φορολογικές τους δηλώσεις, όπως ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα υποχρεώνει όλους τους πολιτικούς, τον πρωθυπουργό, αλλά και πρώην πρωθυπουργούς να δημοσιοποιούν στο ίντερνετ τις φορολογικές τους δηλώσεις και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία.

Ήδη με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος πρέπει να αναρτούν στο διαδίκτυο τα πόθεν έσχες, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Πάντως, ο πρόεδρος της Βουλής έχει ταχθεί υπέρ της ανάρτησης των πόθεν έσχες στο διαδίκτυο και των δημοσίων υπαλλήλων, κυρίως των εφοριακών και των λιμενικών, αλλά και των δημοσιογράφων, αρκεί να μην προσκρούει μία τέτοια απόφαση σε προσωπικά δεδομένα.
Εάν εφαρμοστεί, οι πολίτες θα βλέπουν τι δηλώνει ο κάθε πολιτικός, αλλά και τι περιουσία έχει αποκτήσει, και πιθανόν και για εφοριακούς, αλλά και τους δημοσιογράφους








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο