Αρχική | Οικονομία | Ποιος στέλνει την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ποιος στέλνει την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ποιος στέλνει την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Την προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς οι πιέσεις που ασκούνται από την Ε.Ε. στη χώρα μας για νέα σκληρά μέτρα, όπως το «κόψιμο» του 14ου μισθού, είναι ιδιαίτερα ασφυκτικές  με τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας να βρίσκονται στα όριά τους.

Αν και επίσημα, το σενάριο αυτό διαψεύδεται, προκάλεσε εντύπωση ότι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου στη Μόσχα, και μάλιστα με δημόσια  παρότρυνση του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα να στραφεί στο ΔΝΤ ή στην Παγκόσμια Τράπεζα, παρότρυνση που ποτέ δεν γίνεται δημόσια εν δεν έχει γίνε αποδεκτό και από τα δύο μέρη.

Τέλος, η ξαφνική συνάντηση που θα έχουν σήμερα ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πιθανόν να οφείλεται στις εξελίξεις που θα απαιτήσουν ευρεία πολιτική συναίνεση.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο