Αρχική | Media | Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» κατά του Γιώργου Αυτιά

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» κατά του Γιώργου Αυτιά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αίσθηση προκαλεί η επίθεση που εξαπέλυσαν τα «Νέα» στον Γιώργο Αυτιά και μάλιστα όχι από τις τηλεοπτικές τους σελίδες αλλά από τις οικονομικές. Σε κείμενο που φέρει τον τίτλο «Τα παπαγαλάκια της TV», αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Συγκεκριμένος τηλεοπτικός παρουσιαστής μεταδίδει συστηματικά από την εκπομπή του στα Αυτιά του ακροατηρίου του πληροφορίες περί επικείμενης αύξησης των ορίων ηλικίας. Ο ίδιος εισπράττει την ικανοποίηση της υψηλής τηλεθέασης. Τα ασφαλιστικά ταμεία εισπράττουν απλώς αυξημένα κύματα αιτήσεων για πρόωρη συνταξιοδότηση».

Όπως αναφέρεται στο (ανυπόγραφο) κείμενο των «Νέων», το φαινόμενο προκύπτει από την πλημμελή ενημέρωση των υποψήφιων συνταξιούχων και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ασφαλιστικούς φορείς και την Πολιτεία. «Οι διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι δεν υφίστανται πραγματικοί λόγοι πανικού – αλλά αντιθέτως η τάση για βιαστική αποχώρηση από την εργασία αποβαίνει εις βάρος όσων την επιδιώκουν – γίνεται κομμάτια και θρύψαλα μπροστά στην αυθεντία της δημοσιογραφικής επιμονής: σπεύσατε όσο είναι καιρός ακόμη».

Το κείμενο καταλήγει: «Φταίει το ξερό μας το κεφάλι ή ο τηλεπαρουσιαστής που μας ακολουθεί;».

star






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο