Αρχική | Επιχειρήσεις | Μεταφορές | Νέα εταιρεία ξεκινάει πτήσεις προς Μάντσεστερ και Ιράκ

Νέα εταιρεία ξεκινάει πτήσεις προς Μάντσεστερ και Ιράκ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Νέα εταιρεία ξεκινάει πτήσεις προς Μάντσεστερ και Ιράκ

Μια νέα αεροπορική εταιρεία άρχισε πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμούς, σε πρώτη φάση, το Μάντσεστερ της Αγγλίας και το Ιράκ. Πρόκειται για την Viking Hellas Airlines, η οποία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, έχει έδρα την Αθήνα και ανήκει στον όμιλο της Viking με έδρα τη Σουηδία.

Προς το παρόν πραγματοποιεί μία πτήση την εβδομάδα, προς το Μάντσεστερ, και μία προς το Ιράκ, ενώ από τον επόμενο μήνα ο αριθμός των πτήσεων αναμένεται να ανέλθει στις τρεις εβδομαδιαίως για κάθε προορισμό και από το καλοκαίρι σε έξι πτήσεις την εβδομάδα.

Οι πτήσεις αυτές ήρθαν να καλύψουν το κενό που άφησε η αναστολή των πτήσεων της Ολυμπιακής προς το Μάντσεστερ, οι οποίες εξυπηρετούσαν κυρίως Έλληνες φοιτητές αλλά και ταξιδιώτες από την κεντρική Αγγλία.

Για το Ιράκ, η εταιρεία προσφέρει απευθείας σύνδεση με τρεις προορισμούς και στόχος της είναι να καλύψει την αυξημένη ζήτηση, κυρίως από επιβάτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από τον επόμενο μήνα οι πτήσεις από την Αθήνα προς το Μάντσεστερ θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Οι ναύλοι ξεκινούν από 59 ευρώ για την απλή μετάβαση, και για το Ιράκ από 360 μετ΄ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και τελών.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι από το καλοκαίρι να αρχίσει πτήσεις τσάρτερ προς το Ηράκλειο της Κρήτης και την Κύπρο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο