Αρχική | Πολιτική | Και ξαφνικά το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά

Και ξαφνικά το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Και ξαφνικά το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά

Η εξεταστική επιτροπή για την οικονομία δεν έχει ρεβανσιστική λογική είπε  μεταξύ άλλων στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι δεν μπορεί να εγκαλείται συνέχεια η Ελλάδα για  πλαστά στοιχεία και επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για συστηματικό εμπαιγμό.

Επίσης ενημέρωσε το άτυπο υπουργικό συμβούλιο για τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες και το Παρίσι. Στη συνεδρίαση ακούστηκαν και εισηγήσεις για λήψη τώρα των πρόσθετων μέτρων από την ίδια την Αθήνα, πριν αυτά επιβληθούν από την ΕΕ.

Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων ανέτρεψε τη συναινετική διάθεση που υπήρχε, ως προς τα θέματα της οικονομίας, μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό έγινε φανερό και από τη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, η οποία διεξήχθη σε κλίμα εντελώς διαφορετικό από το τελευταίο τετ-α-τετ που είχαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα» επανέλαβε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως θα πρέπει ο έλεγχος να ξεκινήσει από το 1980.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο