Αρχική | Ελλάδα | Μεγάλα προβλήματα από την απεργία των τελωνειακών

Μεγάλα προβλήματα από την απεργία των τελωνειακών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μεγάλα προβλήματα από την απεργία των τελωνειακών

Σε αρκετά βενζινάδικα υπάρχει μεγάλη έλλειψη ενώ αν συνεχιστεί η απεργία θα στερέψουν όλα τα πρατήρια. Ουρές έχουν αρχίσει να σχηματίζονται σε αρκετά βενζινάδικα ενώ οι τιμές έχουν αρχίσει να φτάνουν στα ύψη.

Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι Τελωνειακοί, κατά τη χθεσινοβραδινή τους συνέλευση. Συγκεκριμένα εξήγγειλαν νέες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, από την Παρασκευή, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΣΕ.

Η συνέχιση των κινητοποιήσεων αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα.
Οι τελωνειακοί διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων και του εισοδήματός τους.

Στο μεταξύ, κλειστά παραμένουν τα τελωνεία στη Φλώρινα και το Κιλκίς, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων.
Πρόκειται για το Τελωνείο των Ευζώνων στη Δοϊράνη, το Τελωνείο της Ειδομένης στο Κιλκίς και τους μεθοριακούς σταθμούς στη Νίκαια και την Κρυσταλλοπηγή, στον Νομό της Φλώρινας.

Στη σιδηροδρομική διάβαση της Ειδομένης, έξι αμαξοστοιχίες περιμένουν για τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων που μεταφέρουν. Αντίθετα, κανονικά λειτουργεί το Τελωνείο των Κήπων, στον Νομό Έβρου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο