Αρχική | Οικονομία | Δεν πρέπει κάποιος να πάει φυλακή;

Δεν πρέπει κάποιος να πάει φυλακή;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δεν πρέπει κάποιος να πάει φυλακή;

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως η συμφωνία ανταλλαγής (swap) με την Goldman Sachs το 2001 ήταν «νόμιμη και σύμφωνη με τους κανόνες της Εurostat».

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ για την περίοδο που είχε τη διακυβέρνηση, λέγοντας ότι «οι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας βρίσκονται στους κόλπους της ΝΔ και θα λογοδοτήσουν» συμπληρώνοντας ότι κάθε φορά που βρίσκεται στις Βρυξέλλες δέχεται διαρκώς το ερώτημα από συναδέλφους του υπουργούς: «Δεν πρέπει κάποιος να πάει φυλακή;». Τάχθηκε δε υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, λέγοντας ότι «οι πολιτικοί οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες.

Δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίζουμε προβλήματα και να μην προσωποποιούνται. Δεν είναι ζήτημα υπαλλήλων αλλά εκείνων που έδωσαν εντολές. Και αυτοί θα λογοδοτήσουν».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο