Αρχική | Πολιτική | Παπανδρέου σε BBC: Ζητάμε πολιτική στήριξη

Παπανδρέου σε BBC: Ζητάμε πολιτική στήριξη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παπανδρέου σε BBC: Ζητάμε πολιτική στήριξη

Πολιτική στήριξη και πίστωση χρόνου για να εφαρμόσει το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και να αποδείξει ότι είναι και πάλι αξιόπιστη, ζητά η Ελλάδα.
Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό BBC.

"Δώστε μας χρόνο, δώστε μας στήριξη -και δεν μιλώ για οικονομική, αλλά για πολιτική στήριξη- προκειμένου να αποδείξουμε ότι κάνουμε πράξη αυτά που λέμε και ότι είμαστε και πάλι αξιόπιστοι", δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην εκπομπή του Άντριου Μαρ.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε, επίσης, ότι αυτό που ζητάει η χώρα μας από τους εταίρους μας είναι να μπορέσουμε να δανειζόμαστε με τους ίδιους όρους που δανείζονται και οι άλλες χώρες της ευρωζώνης.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ανάγκη δανεισμού. Οι ανάγκες μας για δανεισμό είναι καλυμμένες μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Αυτό που λέμε είναι απλά ότι χρειαζόμαστε βοήθεια, προκειμένου να μπορέσουμε να δανειστούμε με τα ίδια επιτόκια που δανείζονται και οι υπόλοιπες χώρες, και όχι με τα υψηλά επιτόκια που υπονομεύουν τη δυνατότητα επίτευξης των στόχων για τη μείωση του ελλείμματος” επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η κυβέρνηση έχει μαζί της τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, που θέλουν να προχωρήσουν αυτές οι αλλαγές.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο