Αρχική | Ελλάδα | Συλλάβανε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές

Συλλάβανε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το βράδυ του Σαββάτου, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι 9mm με γεμιστήρα εννέα φυσιγγίων.
Ο ένας από τους δύο στο παρελθόν ήταν υπαξιωματικός του λιμενικού, αλλά και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου.
Χθες λόγω και των αντιρατσιστικών συλλαλητηρίων στο κέντρο τα γραφεία της οργάνωσης Χρυσή Αυγή, είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.
Οι δύο συλληφθέντες, έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα περιπολικού, καθώς επέβαιναν σε τζιπ και κινούνταν ύποπτα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του περιπολικού  στάθμευσαν μπροστά σε ένα μπαρ  και αφού ο συνοδηγός αποβιβάστηκε,  μπήκε τρέχοντας στο μαγαζί, και έκρυψε στην τουαλέτα, μέσα σε κάδο απορριμάτων ένα πιστόλι, το οποίο όπως εξακριβώθηκε του είχε δώσει ο οδηγός.
Το πιστόλι βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, που ακολούθησαν το δράστη εντός του καταστήματος.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα των δραστών βρέθηκε έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής και σήμερα το πρωί ακολούθησε έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στα γραφεία της οργάνωσης επί της οδού Σωκράτους 48 στην Αθήνα, καθώς και στις οικίες των δύο συλληφθέντων, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Το πιστόλι απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr