Αρχική | Κόσμος | Παγκόσμιο σοκ για τον παιδίατρο που βίασε 103 παιδιά

Παγκόσμιο σοκ για τον παιδίατρο που βίασε 103 παιδιά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παγκόσμιο σοκ για τον παιδίατρο που βίασε 103 παιδιά

Σοκ και αηδία προκαλεί η πρωτοφανής αδιαντροπιά ενός αμερικανού παιδιάτρου που κατηγορείται για 471 επιθέσεις σε ανήλικα παιδιά- ασθενείς του και για περισσότερους από 100 βιασμούς.
Ο Erl Brandley, όπως ονομάζεται, κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο για εννέα βιασμούς, αλλά μετά από έρευνα των αρχών βρέθηκαν στην κατοχή του βιντεοκασέτες, οι οποίες ανέβασαν κατά πολύ τον αριθμό των θυμάτων του.

Το φρικιαστικό οπτικό υλικό διάρκειας 13 ωρών έδειχνε τον γιατρό να συνουσιάζεται με μικρούς ασθενείς από τριών μηνών έως και 13 ετών, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στους γονείς του για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γιατρού στη διάρκεια της εξέτασης.
«Αυτό που κάνει την υπόθεση τόσο φρικιαστική είναι το ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων», τόνισε ο γενικός εισαγγελέας, που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του μια τόσο τραγική υπόθεση.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο