Αρχική | Επιχειρήσεις | Μεταφορές | Καταργούν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τους φαντάρους

Καταργούν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τους φαντάρους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καταργούν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τους φαντάρους

Καταργεί  τη πληρωμή των αεροπορικών εισιτηρίων  για φαντάρους το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με στόχο να εξοικονομηθούν 5 εκατομμύρια ευρώ.
Στο εξής, οι ένστολοι  που υπηρετούν στα ακριτικά νησιά, τον Έβρο και, γενικά, σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων από το σπίτι τους θα μετακινούνται δωρεάν μόνο με λεωφορεία, τρένα και πλοία.
Ακόμα,  οι δωρεάν μετακινήσεις (γνωστές ως καταστάσεις επιβιβάσεως) θα μειωθούν από τρεις τον χρόνο σε μία για τους στρατεύσιμους και από τέσσερις σε δύο για τους αξιωματικούς.
Για όσους υπηρετούν στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ) διατηρείται το ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο και στις υπόλοιπες άδειες τους οι Έλληνες φαντάροι στην θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλοίο ή να πληρώνουν από την τσέπη τους.
Η απόφαση έχει δημιουργήσει αντιδράσεις,  αφού τα έξοδα κατά την διάρκεια της θητείας είναι ήδη πολλά  ενώ το ταξίδι με τρένο, ΚΤΕΛ ή πλοίο είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

την 24.02.2010, 11:16
avatar
καθε χρονο η πρωην ολυμπιακη αεροπορια ειχε 5 εκατομυρια ευρω απο αυτο το χειρισμο του υπουργειου εθνικης αμυνης? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο