Αρχική | Οικονομία | Θα βοηθήσουν την Ελλάδα λένε, οι ευρωπαίοι

Θα βοηθήσουν την Ελλάδα λένε, οι ευρωπαίοι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Θα βοηθήσουν την Ελλάδα λένε, οι ευρωπαίοι

Οι χώρες της ευρωζώνης θα βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα, εάν χρειαστεί, προκειμένου να ξεπεράσει τη δημοσιονομική κρίση. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου Λικ Φριντέν.
«Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η Ευρώπη είναι μία κοινότητα αλληλεγγύης», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt».

«Θεωρώ πολύ επιζήμιο το ότι οι αγορές επιτίθενται κάθε μέρα και σε διαφορετική χώρα», υπογράμμισε ο κ. Φριντέν, υπενθυμίζοντας ότι και άλλες χώρες με μεγάλο δημόσιο χρέος, όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο των αγορών.
«Όλες οι χώρες της ευρωζώνης έχουν επίγνωση του γεγονότος, ότι το ευρώ τις βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια της κρίσης, διότι είναι σταθερό», επεσήμανε ο Φρίντεν, ο οποίος εκτιμά ότι καμία χώρα της ευρωζώνης δεν πρόκειται να κηρύξει πτώχευση.
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε την Ελλάδα να εξελιχθεί σε κίνδυνο για την ευρωζώνη», τόνισε ο κ. Φριντέν.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

την 26.02.2010, 17:55
avatar
Να πάνε να μαμηθούνε οι παλιομαμάκες!
Έχει πόσο καιρό που μας παιδεύουνε, ήρθανε εδώ και σαν αποικιοκράτες να μας πούνε να κόψουμε...τα κεφάλια μας, να καταργήσουμε μονιμότητες, ποσοστά απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, και πόσα άλλα. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη; Μόνο να μην πτωχεύσουμε τους νοιάζει, για να μη χάσουν τα χρήματά τους. Πώς θα κινηθεί μία ολόκληρη χώρα με τέτοια μέτρα, είναι η Ελλάδα για τετοιου τύπου καταργήσεις ποσοστών και λοιπά, δεν θα θεριέψει η κοινωνική αδικία, δεν θα πιεί ο εργοδότης το αίμα του εργαζόμενου με το καλαμάκι (θα το κάνει έτσι κι αλλιώς); Να ρίξουμε και τα τελευταία τελευταία οχυρά μας δηλαδή; Και μετά τι θα μας διαφοροποιεί από τη Ρωσία για παράδειγμα;
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr