Αρχική | Αθλητικά | Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αίσθηση προκάλεσε στην Ευρώπη η τεράστια νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού με 3-2 επί της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο». Ο ξένος Τύπος αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα γράφοντας εγκώμια για το «τριφύλλι» και ειδικότερα για τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές Τζιμπρίλ Σισέ και Σωτήρη Νίνη.

Gazzetta dello Sport: «Η Ρόμα εκτός του Europa League. Χαρακίρι σε έξι λεπτά. Στους «32» της διοργάνωσης οι «τζιαλορόσι» ηττήθηκαν με σκορ 3-2 από τον Παναθηναϊκό, στον επαναληπτικό της Αθήνας. Η Ρόμα επέστρεψε από τον Όλυμπο με σπασμένα κόκκαλα. Η ομάδα του Ρανιέρι απογοήτευσε, επειδή πραγματικά μπορούσε να προκριθεί στους «16» του Europa League».

Skysports: «Ο Παναθηναϊκός πέταξε έξω τη Ρόμα. Η ελληνική ομάδα νίκησε με συνολικό σκορ 6-4 τη Ρόμα… Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε θέση να σκοράρουν ξανά και ήταν αδύνατον να πετύχουν πέντε γκολ που χρειάζονταν για να περάσουν, αφού ο Παναθηναϊκός σημείωσε τρία τέρματα».

Goal.com: «Ο Σισέ γκρέμισε τη Ρόμα. Η Ρόμα αποκλείστηκε από το Europa League, αφού ο εμπνευσμένος Τζιμπρίλ Σισέ και ο Παναθηναϊκός πέρασαν ως νικητές από τον «Ολίμπικο». Το έργο των Ρωμαίων έμεινε ανολοκλήρωτο μέσα σε πέντε λεπτά τρέλας στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Έλληνες σκόραραν τρεις φορές και νίκησαν με συνολικό σκορ 6-4».

UEFA.com: «Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα τη Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις φορές σε εντυπωσιακό εξάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων ήρθαν σε έξι λεπτά μαγείας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά το γκολ του Ρίισε που έδωσε νωρίς το προβάδισμα στη Ρόμα. Σε όλα τα τέρματα συμμετείχε ο Νίνης».

L’ Equipe: «Ο Σισέ και ο Νίνης απέκλεισαν τη Ρόμα. Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε από τον Παναθηναϊκό η Ρόμα του Μεξές στο «Ολίμπικο». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό από γκολ του Ρίισε. Ωστόσο, σε έξι λεπτά βυθίστηκαν από τον νεανικό Παναθηναϊκό, που αγωνίστηκε χωρίς τον Καραγκούνη (που είχε πυρετό). Τότε έφτασε η ώρα του Σισέ, ο οποίος δεν κλήθηκε στην αποστολή από τον Ραϊμόντ Ντομενέκ για το φιλικό με την Ισπανία. Ο Γάλλος άσος πέτυχε δύο γκολ και ο εξαιρετικός Έλληνας άσος Νίνης (19 ετών) απέδειξε το ταλέντο του».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr