Αρχική | Υγεία | Προφυλακτικά προσαρμοσμένα για παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών

Προφυλακτικά προσαρμοσμένα για παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ειδικά προφυλακτικά προσαρμοσμένα για παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών έχει βγάλει στην αγορά η Ελβετία μετά από έρευνα της κυβέρνησης σχετικά με την σεξουαλική δραστηριότητα των παιδιών- εφήβων. Η έρευνα συντάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Παιδιών και Νεότητας, η οποία συμπέρανε, μετά από 1480 συνεντεύξεις νέων ηλικίας 10 με 20 ετών, ότι δεν παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Έτσι, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει άμεσα μέτρα εισάγοντας στην αγορά τα επονομαζόμενα  "Hotshot" προφυλακτικά ειδικά για την ανατομία των νεαρών ατόμων.

Τα εν λόγω προφυλακτικά κοστίζουν 4,70 δολάρια το πακέτο των έξι, και ενώ ένα κλασσικό προφυλακτικό έχει διάμετρο 5.2 εκατοστά τα συγκεκριμένα έχουν 4.5 εκατ.

Σύμφωνα και με την εταιρεία κατασκευής τους "Αποτελεί προτεραιότητά μας να εξαπλωθούμε σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στις χώρες με υψηλό δείκτη εκτρώσεων από εφήβους".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο