Αρχική | Πολιτική | Δραματικές διαβουλεύσεις Παπανδρέου με Γιούνκερ και Μέρκελ

Δραματικές διαβουλεύσεις Παπανδρέου με Γιούνκερ και Μέρκελ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δραματικές διαβουλεύσεις Παπανδρέου με Γιούνκερ και Μέρκελ

Η Αθήνα διαμηνύει, προ της έναρξης του ταξιδιού, ότι η Ελλάδα δεν ζητά δεκάρα από τον Γερμανό φορολογούμενο, παρά μόνο πολιτική στήριξη, ώστε να αποκλιμακωθούν τα επιτόκια.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, "πέταξε" σήμερα, πρώτα  στο Λουξεμβούργο και ακολούθως θα πάει στη Γερμανία.
Στο Λουξεμβούργο, ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Eurogroup, Jean - Claude Juncker, στις 12 το μεσημέρι  (13.00 ώρα Ελλάδος) και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), Frank-Walter Steinmeier στις 17.00 (18.00 ώρα Ελλάδος)  στο Ξενοδοχείο Adlon)

Μία ώρα αργότερα, ο Πρωθυπουργός κος Γιώργος Παπανδρέου, θα συναντηθεί με την γερμανίδα Καγκελάριο, κα Αγκέλα Μέρκελ,l και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δηλώσεις. Σύμφωνα με τη γερμανική καγκελαρία, η Μέρκελ θα το πει αυτό «πολύ καθαρά» στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Οφείλουμε να είμαστε πιστοί στην αρχή, σύμφωνα με την οποία, κάθε χώρα οφείλει να επιλύει τα δικά της προβλήματα», δήλωσε ήδη ο γερμανός υπουργός Οικονομίας, Ράινερ Μπρίντερλε, ο υπουργός, ο οποίος χαιρέτισε παράλληλα τα μέτρα που εξήγγειλαν χθες, Τετάρτη, οι ελληνικές Αρχές.

Στις 20.00 ώρα Ελλάδος,  θα πραγματοποιηθεί δείπνο εργασίας με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.
Ο πρωξθυπουργός, αναμένεται να δηλώσει και πάλι, ότι η ελλάδα, δεν ζητά τα χρήματα του γερμανού φορολογούμενου, αλλά την πολιτική στήριξη  και την αλληλεγγύη των χωρών-μελών της Ευρωζώνης.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο