Αρχική | Ελλάδα | Μητέρα και τα παιδιά της οι δολοφόνοι του επιχειρηματία

Μητέρα και τα παιδιά της οι δολοφόνοι του επιχειρηματία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μητέρα και τα παιδιά της οι δολοφόνοι του επιχειρηματία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 66χρονου επιχειρηματία Βασίλη Μωραΐτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου 2009.

Μία 66χρονη γυναίκα, με την οποία ο θανών διατηρούσε επαγγελματικές σχέσεις, η κόρη, ο γιος της και ένα φιλικό τους ζευγάρι από τη Βουλγαρία συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές για τη δολοφονία του 66χρονου.

Η 62χρονη, η οποία φέρεται να είναι ο «ιθύνων νους» της δολοφονίας Μωραΐτη, συνελήφθη στην περιοχή του Ελληνικού, όταν πήγε να εξαργυρώσει μία από τις δύο επιταγές που είχαν κλέψει οι δράστες από το σπίτι του επιχειρηματία.

 Εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της παραχάραξης και κατοχής πλαστών εγγράφων.

O άτυχος 66χρονος, ο οποίος παλαιότερα ήταν μετανάστης στις ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να ζει στην Αθήνα, στο διαμέρισμά του στον 6ο όροφο, στην οδό Ιππόνακτου 34, στον Νέο Κόσμο.

Τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν ταξιδέψει στην Αμερική, για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα παιδιά του, οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμά του, τον χτύπησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα αυτός να πεθάνει από ασφυξία.

Η αστυνομία εκτιμά ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, αφού η 66χρονη γνώριζε καλά το θύμα και την οικονομική του ευχέρεια. Η ίδια διατηρούσε επιχείρηση εμπορίας μηχανημάτων για βάφλες στη Βουλγαρία και συνεργαζόταν με τον Βασίλη Μωραΐτη. 

zougla.gr






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο