Αρχική | Επιχειρήσεις | ΔΕΗ: Κίνδυνος για μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση

ΔΕΗ: Κίνδυνος για μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΔΕΗ: Κίνδυνος για μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος για μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση, λόγω της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, η οποία αντιδρά στις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων και της επιχορήγησης του ασφαλιστικού φορέα της ΔΕΗ καθώς και στο "πάγωμα" των περίπου 2.000 εγκεκριμένων προσλήψεων.

Ήδη εκτός λειτουργίας, λόγω της απεργίας αλλά και με βάση κάποιες προγραμματισμένες συντηρήσεις, βρίσκονται 7 εργοστάσια της ΔΕΗ και, συγκεκριμένα, δύο στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης και από ένα σε Πτολεμαϊδα, Αμύνταιο, Καρδιά, Μεγαλόπολη και Λαύριο.

Συνολικά από το σύστημα λείπουν περί τις 2.000 μεγαβάτ, ενώ η αιχμή της κατανάλωσης για σήμερα αναμένεται γύρω στις 9 το βράδυ στα επίπεδα των 7.500 μεγαβάτ.

Μεγάλο βάρος για την ομαλή ηλεκτροδότηση θα πέσει, έτσι, στους υδροηλεκτρικούς σταθμούς , οι οποίοι μπορούν να καλύψουν και περί τα 2.500 μεγαβάτ κάποιες ώρες της ημέρας.

Χτες η ΓΕΝΟΠ είχε προχωρήσει στην κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΔ, θέλοντας να αναδείξει το πρόβλημα της ανεργίας σε σχέση και με την ανακολουθία που προσάπτει στο υπουργείο Οικονομικών ως προς την πραγματοποίηση των ήδη εγκεκριμένων από πέρσι περίπου 2.000 προσλήψεων, οι οποίες πέρασαν μέσα από το ΑΣΕΠ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο