Αρχική | Ελλάδα | Εντοπίστηκε ο εκβιαστής πρώην δημάρχου

Εντοπίστηκε ο εκβιαστής πρώην δημάρχου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εντοπίστηκε ο εκβιαστής πρώην δημάρχου

Τελείωσε η περιπέτεια που βασάνιζε εδώ και καιρό τον πρώην δήμαρχο  Πάργας, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, είχε πέσει θύμα εκβιασμού και δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του, την οικογένειά του και την περιουσία του.

Η αρχή των εκβιαστικών πιέσεων έγινε, όταν το αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου πήρε ξαφνικά φωτιά και καταστράφηκε. Μάλιστα την ώρα που η αστυνομία ερευνούσε τις συνθήκες της φωτιάς στο αυτοκίνητό του, ο πρώην Δήμαρχος δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Ο δράστης «εκμεταλλευόμενος» το περιστατικό της φωτιάς, είχε γίνει εφιάλτης για τον πρώην Δήμαρχο, αφού τον απειλούσε, ζητώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η αστυνομία της Πρέβεζας υπό την καθοδήγηση του αστυνομικού διευθυντή κ. Δημήτρη Διαμάντη αξιοποίησε όλα τα στοιχεία και τελικά έφτασε στον εντοπισμό του δράση. Δόθηκε έτσι τέλος στην αγωνία του πρώην δημάρχου και της οικογένειας του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί από την αστυνομία, λεπτομέρειες  για την ταυτότητα του.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr