Αρχική | Ελλάδα | Σαρανταπεντάχρονος σε αμόκ πήρε ομήρους μητέρα και κόρη

Σαρανταπεντάχρονος σε αμόκ πήρε ομήρους μητέρα και κόρη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σαρανταπεντάχρονος σε αμόκ πήρε ομήρους μητέρα και κόρη

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αυλίδα Ευβοίας με την ομηρία μητέρας και κόρης

Σαρανταπεντάχρονος σε κατάσταση αμόκ με την απειλή καραμπίνας που κατείχε νόμιμα έθεσε σε κατάσταση ομηρίας την 42χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και την ανήλικη κόρη τους.

Απειλούσε μάλιστα να σκοτώσει την ανήλικη και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει προκειμένου να εκδικηθεί με τον τρόπο αυτό την 42χρονη την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό τους.

Ο 45χρονος μάλιστα προκείμενου να θέσει σε κατάσταση ομηρίας μητέρα και κόρη πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δίχως ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της διεύθυνσης Εύβοιας αλλά και οι ειδικές  δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Ρόλο διαπραγματευτή ανέλαβε ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης Ευβοίας. Μετά τρεις ώρες, γύρω δηλαδή στις 2 το μεσημέρι ο 45χρονος ελευθέρωσε μητέρα και κόρη και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η 42χρονη και το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκαν στο κέντρο Ψυχικής Υγείας Χαλκίδας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο