Αρχική | Ελλάδα | Οι απεργίες αυτής της εβδομάδας

Οι απεργίες αυτής της εβδομάδας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι απεργίες αυτής της  εβδομάδας

Νέα 48ωρη απεργία, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ανακοίνωσαν τα ταξί, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους οδηγούνται σήμερα οι διπλωματικοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό σύστημα, ενώ από την απεργία θα απέχουν οι ομάδες εμπειρογνωμόνων.

Σε νέα τριήμερη πανελλαδική αποχή προχωρούν εκ νέου αύριο Τρίτη έως και Πέμπτη, 13 έως 15 Απριλίου και οι δικηγόροι, μετά από απόφαση που έλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος.

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και την επιβολή ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών αλλά και για την αμφισβήτηση που δέχεται ο κλάδος, εξαιτίας της παραπληροφόρησης που θεωρούν ότι βλάπτει το κύρος τους.

Σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει ότι "η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας στην πρόσφατη συνεδρίαση της αποφάσισε να προστατεύσει με κάθε τρόπο το θεσμικό ρόλο του δικηγόρου και των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, που συστηματικά αμφισβητείται και υπονομεύεται, με διοχετευόμενη παραπληροφόρηση,

βλαπτική για το κύρος, την αξιοπρέπεια των δικηγόρων, ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, ως επιστημόνων, ως ενεργών πολιτών, παραδίδοντας αν χρειασθεί τα κλειδιά των Συλλόγων, σε όσους επιθυμούν την μετατροπή, την αλλοίωση του δικηγορικού επαγγέλματος - λειτουργήματος, καθώς και την μετατροπή των Δικηγορικών Συλλόγων σε συνεταιρισμούς".

Οι μέρες της  γενικής απεργίας συμπίπτουν με τις μέρες  συζήτησης νέου φορολογικού νομοσχεδίου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr