Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός της Δευτέρας 19 Απριλίου

Ο καιρός της Δευτέρας 19 Απριλίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός της Δευτέρας 19 Απριλίου

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Καταιγίδες κυρίως στα δυτικά πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πτώση της θερμοκρασίας

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στη δυτική Μακεδονία σποραδικές Καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου την 'Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και μετά το μεσημέρι πιθανώς και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς Καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. από το απόγευμα τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές Καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Για αύριο Τρίτη στην 'Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με σποραδικές βροχές και τοπικές Καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί ενισχυμένοι στα νότια σε 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία κυρίως στα ανατολικά και νότια.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο