Αρχική | Κόσμος | Ανεμοστρόβιλοι σπέρνουν το θάνατο. Βίντεο

Ανεμοστρόβιλοι σπέρνουν το θάνατο. Βίντεο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ανεμοστρόβιλοι σπέρνουν το θάνατο. Βίντεο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν από το πέρασμα σειράς ανεμοστρόβιλων, στο Μισισίπι των ΗΠΑ. Η  κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτια και κτίρια.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχτηκαν 17 κομητείες, ενώ οι αρχές χρειάστηκε να επιστρατεύσουν ελικόπτερα προκειμένου να απεγκλωβίσουν κάποιους από τους τραυματίες.

Δεκάδες σπίτια και κτίρια καταστράφηκαν, ενώ πολλοί δρόμοι έκλεισαν εξαιτίας των ξεριζωμένων δέντρων. Εκτεταμένες ήταν και οι διακοπές ρεύματος, με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην πόλη Γιάζου.

Σε κατάσταση  συναγερμού έχουν τεθεί  οι πολιτείες  της Φλόριντα, της Αλαμπάμα, του  Τένεσί, του Κεντάκι, της Ιντιάνα, του Ιλινόι και του Μιζούρι, καθώς οι αρχές προβλέπουν νέους ανεμοστρόβιλους και σφοδρές καταιγίδες.

Δείτε το βίντεο








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο