Αρχική | Ελλάδα | Ληστείαμε με ένα ληστή νεκρό και τρεις αστυνομικούς τραυματισμένους

Ληστείαμε με ένα ληστή νεκρό και τρεις αστυνομικούς τραυματισμένους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ληστείαμε με ένα ληστή νεκρό και τρεις αστυνομικούς τραυματισμένους

Ένοπλη ληστεία χθες στις δέκα  το βράδυ στον Εύοσμο  Θεσσαλονίκης, με ένα ληστή νεκρό και τρεις αστυνομικούς ελαφρά τραυματισμένους από θραύσματα χειροβομβίδας που κατείχε ένας από τους δράστες.

Συγκεκριμένα, οι δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ, κατά την καταμέτρηση των εισπράξεων. Όταν η αστυνομία, μετά από κλήση περιοίκου, έφτασε στο σημείο, κάλεσε τους ληστές να παραδοθούν, οι κακοποιοί άνοιξαν πυρ, ακολούθησε ανταλαγή πυροβολισμών, και ο ένας από τους ληστές , αν και τραυματισμένος, πέταξε χειροβομβίδα, από τα θραύσματα της οποίας τραυματίστηκαν σοβαρά ο ένας ληστής και τρεις αστυνομικοί.

Όταν οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο,  ο ληστής εξέπνευσε, ενώ η συνεργός του συνελήφθη.Το ενδεχόμενο να υπήρχε κι άλλος συνεργός διερευνάται.

Επιπλέον κοντά στον τόπο της ληστείας εντοπίστηκε ΙΧ που περιείχε τρία πιστόλια, ένα καλάσνικοφ και δύο χειροβομβίδες. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr