Αρχική | Ελλάδα | Τρείς νεκροί στην Αθήνα από τα αιματηρά επεισόδια. Βίντεο

Τρείς νεκροί στην Αθήνα από τα αιματηρά επεισόδια. Βίντεο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τρείς νεκροί στην Αθήνα από τα αιματηρά επεισόδια. Βίντεο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από βόμβες μολότωφ που έριξαν κουκουλοφόροι σε κτήριο της Marfin. Τα επεισόδια προκλήθηκαν από  «διαδηλωτές» στο κέντρο της Αθήνας στη διάρκεια συλλαλητηρίου εναντίον των αυστηρών μέτρων λιτότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού πυροσβεστικού σώματος.

¨Ανακαλύψαμε τρεις νεκρούς σε κτίριο που πήρε φωτιά” λέει η ανακοίνωση

Τα νέα για τη τραγική εξάλιξη κάνουν τον γύρο του κόσμου. Στο μεταξύ, ένταση και φραστικοί διαξιφισμοί επικράτησαν και στην αίθουσα του εθνικού Κοινοβουλίου, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ανακοίνωσε στο Σώμα τον θάνατο των τριών συμπολιτών μας, κατά τη διάρκεια των σφοδρών επεισοδίων.

Όπως ανακοίνωσε στο Σώμα ο πρόεδρος της Βουλής, κατά την ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώθηκε ότι στην Αθήνα υπάρχουν τρεις νεκροί.

Εκτός απο τους τρεις νεκρούς αναφέρονται 5 τραυματίες. Ακόμα καίγοντα μαγαζιά αυτοκίνητα και δημόσια κτίρια σε ολη την Αθήνα.

Στις φλόγες έχει παραδοθεί το κτίριο του πρώην ΣΔΟΕ, που πλέον στεγάζει τη διεύθυνση τελωνείων, επί της Αμαλίας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στο απέναντι αλσύλιο.

Δείτε το βίντεο








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Beltenebros την 05.05.2010, 16:33
avatar
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ...ΚΑΨΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΕ, ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr