Αρχική | Αθλητικά | Τον τελικό της Ευρωλίγκας έχει ως στόχο απόψε ο Ολυμπιακός

Τον τελικό της Ευρωλίγκας έχει ως στόχο απόψε ο Ολυμπιακός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τον τελικό της Ευρωλίγκας έχει ως στόχο απόψε ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν απόψε στις 22.00 την Παρτίζαν στο Παρίσι στον πρώτο ημιτελικό του φαϊναλ φορ και είναι το φαβορί για να περάσουν στον τελικό της Κυριακής.

Στον άλλο ημιτελικό αντίπαλοι είναι η Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό είναι το έκτο φαϊναλ φορ στην ιστορία του Θρύλου που θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 1997 όταν και κατέκτησε το κύπελλο Πρωταθλητριών στη Ρώμη. Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το ζητούμενο είναι πάντα η νίκη.

«Ήταν μια συναρπαστική χρονιά, στην Ευρωλίγκα έγιναν αγώνες που προκάλεσαν εντύπωση. Υπήρξε μεγάλη προσπάθεια. Για δεύτερη χρονιά είμαστε εδώ, διαχειριστήκαμε καταστάσεις και φτάσαμε εδώ. Είναι μεγάλη δουλειά.

Αισθάνεσαι ιδιαίτερα και μόνο που είσαι σε φάιναλ-φορ. Είναι σημαντικό. Στόχος είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να χαρεί ο κόσμος μια νίκη», ήταν η απάντηση του Γιαννάκη, που το 1996 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης ως παίκτης στο ίδιο γήπεδο, το «Παλέ ντε Μπερσί», με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζος Τσίλντρες δήλωσε: «Το πρώτο μάθημα, είναι ότι πρέπει να πας ως το τέλος. Πέρυσι δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό, δεν μπορούσαμε να πάμε στον τελικό. Εγώ έχω προσδοκίες από αυτό το φάιναλ-φορ για εμένα και την ομάδα μου.

Ελπίζω να κερδίσουμε», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Η δεύτερη χρονιά στην Ευρώπη ήταν πολύ πιο εύκολη από την πρώτη. Αισθάνθηκα πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα, που πετύχαμε αυτή τη σεζόν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr