Αρχική | Οικονομία | Παπακωνσταντίνου: Αν χρειαστούν νέα μέτρα θα έχω αποτύχει

Παπακωνσταντίνου: Αν χρειαστούν νέα μέτρα θα έχω αποτύχει

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παπακωνσταντίνου: Αν χρειαστούν νέα μέτρα θα έχω αποτύχει

«Αν χρειαστεί να λάβουμε νέα μέτρα, αυτό θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει» δήλωσε στην στους «Νέους Φακέλους» του ΣΚΑΙ ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας: «Θα κριθούμε όλοι από την υλοποίηση του πακέτου και πρώτος απ΄ όλους εγώ».

Σε ότι αφορά εάν είχε ενημερωθεί από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, για το έλλειμμα, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Υποψιαζόμασταν ότι το έλλειμμα ήταν μεγάλο, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έφτανε το 12,6%».

Στο μεταξύ απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα εάν έλαβε τη διαβεβαίωση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το εάν υπάρχει όριο στα μέτρα, λέγοντας «Όταν και εγώ είχα ρωτήσει, μου είχαν πει όχι, αλλά αυτό ήταν πριν από δύο εβδομάδες...».

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία ξεκάθαρη εικόνα για το που βρίσκεται η υπόθεση με τους μεγαλογιατρούς που φοροδιαφεύγουν.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr