Αρχική | Κόσμος | Ζωντανός 10χρονος στα συντρίμμια αεροσκάφους

Ζωντανός 10χρονος στα συντρίμμια αεροσκάφους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ζωντανός 10χρονος στα συντρίμμια αεροσκάφους

Ζωντανό βρέθηκε στα συντρίμμια ένα 10χρονο αγόρι από την Ολλανδία, το οποίο νοσηλεύεται στην Τρίπολη. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 61 Ολλανδοί, ανακοίνωσε η Ολλανδική Ομοσπονδία Τουρισμού.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 104 άτομα, εκ των οποίων τα 11 ήταν μέλη του πληρώματος και 22 Λίβυοι.

Το δυστύχημα συνέβη στις 7:00 ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους κι ενώ επικρατούσαν καλές καιρικές συνθήκες.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A330 ανήκει στην λιβυκή αεροπορική εταιρεία Al Afriqiyah και προερχόταν από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Τελικός προορισμός του ήταν το αεροδρόμιο Γκάτγουικ κοντά στο Λονδίνο.

Ο υπουργός Μεταφορών της Λιβύης, Μοχάμεντ Ζιντάν, απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας σε συνέντευξη τύπου.

Από την πλευρά της, η κατασκευάστρια εταιρεία Airbus επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για αεροσκάφος τύπου Airbus 330-200 και δήλωσε ότι «θα παράσχει πλήρη τεχνική βοήθεια στις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος». Τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους έχουν βρεθεί.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr