Αρχική | Κόσμος | Τι γράφουν οι ξένοι για την έκρηξη στον Κορυδαλλό

Τι γράφουν οι ξένοι για την έκρηξη στον Κορυδαλλό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τι γράφουν οι ξένοι για την έκρηξη στον Κορυδαλλό

Το πρακτορείο Reuters και το BBC ήταν τα πρώτα διεθνή μέσα που αναμετέδωσαν στον υπόλοιπο κόσμο την είδηση για την έκρηξη έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το πρακτορείο Reuters, στο άρθρο του με τίτλο «Έκρηξη στη φυλακή των Αθηνών με ζημιές αλλά όχι τραυματίες», αναφέρει ότι επρόκειτο για μία ισχυρή έκρηξη έξω από την μεγαλύτερη φυλακή των Αθηνών, που ακούστηκε χιλιόμετρα μακριά. Από την έκρηξη σημειώνει, προκλήθηκαν ζημιές αλλά όχι σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Προσθέτει ότι η βόμβα τοποθετήθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στον εξωτερικό τοίχο της φυλακής και πως νωρίτερα ένας άγνωστος προειδοποίησε για την έκρηξη με τηλεφώνημά του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Και το BBC όμως ασχολήθηκε με το θέμα. Σε άρθρο του με τίτλο «Βόμβα εξερράγη έξω από ελληνική φυλακή» υπογραμμίζει πως σημειώθηκε έκρηξη έξω από τη φυλακή με τα υψηλότερα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα ενώ προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα.

Αναφέρει επίσης πως τραυματίστηκε μία γυναίκα και επισημαίνει πως τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα γίνονται βίαιες διαμαρτυρίες, μετά και την ανακοίνωση των αυστηρών οικονομικών μέτρων για την διάσωση της ελληνικής οικονομίας. Υπενθυμίζει και τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια που έγιναν.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr