Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Επίθεση στον Πάγκαλο για «ανευθυνότητα» από τη ΝΔ

Επίθεση στον Πάγκαλο για «ανευθυνότητα» από τη ΝΔ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο εξαπέλυσε η ΝΔ με ανακοίνωσή της,  με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του και την «παραδοχή» του ότι «ντρέπεται» όταν η Ελλάδα παραγγέλνει οπλικά συστήματα τα οποία δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει. 

«Οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου ξεπέρασαν κάθε όριο ανευθυνότητας. Καλείται ο πρωθυπουργός να τον επαναφέρει άμεσα στην τάξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση,  με ανακοίνωσή της επίσης,  απευθύνει «συστάσεις» στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ρ. Ταγίπ Ερντογάν να μην παρεμβαίνει στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας, σχετικά με την προτροπή που διατύπωσε προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα μέτρα.

«Σεβόμαστε τον Τούρκο πρωθυπουργό, όπως και κάθε άλλο ξένο ηγέτη που επισκέπτεται τη χώρα μας. Επισημαίνουμε όμως το αυτονόητο: τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος είναι αποκλειστική υπόθεση του ελληνικού λαού και των πολιτικών κομμάτων της χώρας μας» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η  ΝΔ. 








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr