Αρχική | Τράπεζες | Σημαντικές διευκολύνσεις από Πειραιώς, Eurobank και Millennium

Σημαντικές διευκολύνσεις από Πειραιώς, Eurobank και Millennium

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σημαντικές διευκολύνσεις από Πειραιώς, Eurobank και Millennium

Σημαντικές διευκολύνσεις σε πάσης φύσεως δανειολήπτες παρέχει το πρόγραμμα για τη ρύθμιση στεγαστικών, καταναλωτικών και  επιχειρηματικών δανείων, αλλά και πιστωτικών καρτών, που ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι τράπεζες Πειραιώς, Eurobank και Millennium.

Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν υποστεί μείωση εισοδήματος από τα μέτρα μπορούν, με οδηγίες που ισχύουν από τις 12 Μάιου, να μειώσουν μέχρι και 50% τις δόσεις των στεγαστικών δανείων τους για τρία χρόνια.

Μπορούν επίσης να πληρώνουν μόνο τόκους για διάστημα έως και 5 χρόνια και να έχουν μείωση 65% στη μηνιαία δόση ή να επιμηκύνουν τη διάρκεια του δανείου έως και πέντε χρόνια.

Για καταναλωτικά δάνεια της ίδια τράπεζας μπορούν να επιλέξουν συγκέντρωση οφειλών από δάνεια και κάρτες σε νέο δάνειο με προσημείωση ακινήτου και διάρκεια έως 20 χρόνια, χωρίς προσημείωση και διάρκεια έως 15 χρόνια ή πληρωμή μόνο των τόκων για 3 χρόνια με αποτέλεσμα μείωση της δόσης κατά 55%.

Με άλλο πρόγραμμα παρέχονται διευκολύνσεις σε επαγγελματίες και εμπόρους, ενώ για τους ανέργους υπάρχει η δυνατότητα απαλλαγής από δόσεις μέχρι και έξι μήνες.

Πρόγραμμα για ρύθμιση οφειλών δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων παρέχουν επίσης η Εθνική και η Millennium, καθώς και η Eurobank, η οποία παρέχει σε νοικοκυριά και ελεύθερους επαγγελματίες δυνατότητες να μειώσουν τη μηνιαία δόση των οφειλών τους σε ποσοστό έως και πάνω από 50%.

Επίσης πρόγραμμα για ρυθμίσεις των οφειλών δημόσιων υπαλλήλων και συνταξιούχων ανακοίνωσε την Πέμπτη και η Εθνική Τράπεζα, ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοίνωσε προγράμματα ρυθμίσεων για το σύνολο της πελατείας του.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr